Δελτία Τύπου

Η παράταξη «ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» ζητά σύγκληση Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα τα αιτήματα και τις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου.
Περιοδεία στα χωριά της Δίρφυς, σε νεοσύστατες ακαδημίες στα ψαχνά και στη Χαλκίδα, πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μαρκόπουλος.
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ.

𝟱 𝝪𝝥𝝤𝝭𝝜𝝫𝝞𝝤𝝞 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖𝝦𝝬𝝚𝝨 𝝘𝝞𝝖𝝩𝝞 𝝟𝝮𝝨𝝩𝝖 𝝡𝝖𝝦𝝟𝝤𝝥𝝤𝝪𝝠𝝤; H Περιφερειακή διακυβέρνηση είναι σημαντική και κρίσιμη για την ποιότητα και τις ευκαιρίες ζωής των πολιτών της Στερεάς. Η επιλογή δεν επιτρέπεται να είναι…
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

5 Οκτωβρίου,παγκόσμια ημέρα των εκπαιδευτικών.  
Περίεργες μεθοδεύσεις έφεραν την κατάργηση του ήδη προσυμφωνημένου δεύτερου debate στο Star Κεντρικής Ελλάδας,που είχε προσυμφωνηθεί μετά το τέλος του πρώτου.
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ.

Αγαπημένη ΣΚΥΡΟΣ. Ευχαριστώ τον δήμαρχο,Νίκο Μαυρίκο,για την υποδοχή.
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

O KΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ Λ.ΑΙΔΗΨΟΥ.

Αιδηψός. Θερμοπόταμος.
Τεράστιο ατόπημα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου διέπραξε η Περιφέρεια Στερεάς στην τελευταία οικονομική επιτροπή προ 4 ημερών.
Επιχειρώντας να καλύψει τις ευθύνες του ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Δελμούζος πρότεινε να αγοράσει τον Ελαιώνα η Ε.Ε. και να τον πουλήσει στους αγρότες!!!
Σήμερα το πρωί ο Κώστας Μαρκόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας με την οποία ζητάει διερεύνηση ευθυνών για τις χθεσινές καταστροφές στην Β. Εύβοια.
Σελίδα 1 από 6