Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022

Την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μαρκόπουλος –Μαζί του και ο Θανάσης Καρακάντζας…

Την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας  επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/9) ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μαρκόπουλος συνοδευόμενος από    Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Φθιώτιδας.

Στα αξιοσημείωτα της επίσκεψης η παρουσία του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα στο …πλευρό του Κώστα Μαρκόπουλου.

ΟΙ πληροφορίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα έκαναν λόγo για επαφές του Κώστα Μαρκόπουλου με τον Θανάση Καρακάντζα , έτσι ώστε ο τελευταίος να είναι Υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μαρκόπουλου στην Περιφέρεια.

Φαίνεται ότι οι επαφές παίρνουν «σάρκα και οστά» και η παρουσία του Θανάση Καρακάντζα στο πλευρό του Κ. Μαρκόπουλου επιβεβαιώνει τα όσα μέχρι τώρα διέρρεαν… ΄Επίσημες ανακοινώσεις δε έχουν γίνει ωστόσο όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου.

Μαζί ήταν ακόμη και οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι η κα Αλίκη Λιάσκα Προϊσταμένη του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας , ο Επιχειρηματίας Χρήστος Κουτσούκος και ο επίσης επιχειρηματίας Γιάννης Σούλιος.

Ο κος Μαρκόπουλος επισκέφτηκε τα περίπτερα την Έκθεσης και συνομίλησε με εκθέτες

«…Επισκέφθηκα την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας συνοδευόμενος από εκλεκτούς συνεργάτες μου που θα είναι και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Φθιώτιδα, τον κ. Θαν. Καρακάντζα, την κ. Αλ Λιάσκα, τον κ Χρ. Κουτσούκο και τον κ. Ιωαν. Σούλιο.

Με χαρά διαπίστωσα ότι επιτέλους έστω και μετά από 8 χρόνια η Έκθεση ζωντανεύει και πάλι. Αξίζουν συγχαρητήρια στοκ πρόεδρο της κ. Λ. Κωστόπουλο και τους συνεργάτες του. Η ευχή και η προσπάθεια όλων μας είναι να ξαναγίνει θεσμός ισχυρός και μοχλός ανάπτυξης. Το έχει ανάγκη η Φθιώτιδα και όλη η Στερεά και βέβαια οι πολίτες της….» σημείωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος.